Trygg handel hos Wise or Twice

Velkommen til Wise or Twice! Vi er opptatt av å tilby deg en trygg og pålitelig handleopplevelse. På denne siden ønsker vi å gi deg all informasjon du trenger for å føle deg komfortabel med å handle hos oss. Vår forpliktelse til din sikkerhet og tilfredshet er vår øverste prioritet!

Om Oss

Ønsker du å lære mer om historien bak selskapet vårt? Ta en titt på vår "Om Oss" side for å bli bedre kjent med vår historie, verdier og vårt engasjement for kvalitet og miljøbevissthet. Vi er dedikert til å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller dine forventninger.

Les mer om oss ved å klikke her!

Kjøpsvilkår

Vi mener at transparente kjøpsvilkår som er lett å forstå er kjempeviktig for våre kunder! Vår "Kjøpsvilkår" side gir deg en detaljert oversikt over våre vilkår og betingelser for kjøp, inkludert informasjon om betaling, levering, returer og refusjoner. Les den nøye og bli kjent med dine rettigheter som kunde.

Les våre kjøpsvilkår her!

Personvern & cookies

Din personlige informasjon er verdifull, og vi er opptatt av å beskytte den! Vår side om personvern og informasjonskapsler gir deg innsikt i hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger. Vi følger strenge retningslinjer for personvern for å sikre at dine data er trygge hos oss.

Ta en titt på vår personvern-side ved å trykke her!

Betalingsløsninger

For å gir deg en enkel og sømløs handleopplevelse, tilbyr vi flere sikre og godt kjente betalingsalternativer i vår nettbutikk. Vår "Betaling" side gir deg informasjon om de ulike metodene du kan benytte for å fullføre dine kjøp. Vi jobber kontinuerlig med å utvide våre betalingsalternativer for å gjøre handelen så enkel som mulig for deg.

Sjekk de tilgjengelige betalingsmulighetene her!

---

Dersom du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, ikke nøl med å ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema her!