Kundeservice - alltid her for deg!

Hei og velkommen til vår kundeservice! Vi er her for å gjøre din handleopplevelse så enkel og problemfri som mulig, og denne siden er derfor dedikert til å hjelpe deg å finne svar på alle spørsmål og behov du måtte ha! Finner du ikke svaret? Da er det bare å ta kontakt med oss, så svarer vi deg så fort vi kan! Nedenfor kommer oversikt over hovedkategoriene, klikk deg videre via lenkene for å finne mer informasjon om det du er på jakt etter!

Frakt og levering

Vi forstår viktigheten av å motta dine bestillinger i tide, og helst samme dag du bestilte! Levering samme dag klarer vi nok dessverre ikke, men vår "Frakt og Levering" side gir deg all nødvendig informasjon om leveringstider, fraktpriser og sporingsalternativer.

Trykk her for å finne ut hvor raskt du kan få pakken din levert!

Retur og reklamasjon

Din tilfredshet er vår første prioritet! Hvis du skulle oppleve problemer med et produkt eller ønsker å returnere en vare, finner du veiledning angående prosessen på vår "Retur og Reklamasjon" side. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle utfordringer og spørsmål du ellers måtte ha!

Selv om vi er helt sikre på at du kommer til å elske produktene våre, finner du mer info om retur og reklamasjon her!

Dine bestillinger

Vi ønsker å gi deg full kontroll over dine bestillinger, og derfor får du mulighet til å opprette en konto hos Wise or Twice! Logg inn med e-postadressen din for å se dine tidligere bestillinger, lagrede leveringsadresser og annen viktig informasjon. Vi  tilbyr en kjempeenkel innloggingsprosess. Du trenger bare å bruke e-postadressen din og motta en verifiseringskode via e-post, ingen kompliserte registreringskjemaer eller passord. Det kan ikke bli enklere!

Opprett din konto og logg inn her!

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi har gjort det enkelt for deg å finne informasjon du trenger. Utforsk vår side med ofte stilte spørsmål her, og bla gjennom de forskjellige kategoriene for å finne de svarene du er ute etter. Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha besøkt våre ofte stilte spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice via kontaktskjemaet under eller via chat. Vi er her for å hjelpe deg!

Kontaktskjema