Bak kulissene til Wise or Twice

Velkommen til vår verden av smarte og innovative løsninger!

Vi er mer enn bare en nettbutikk – vi er din pålitelige partner i jakten på et enklere og mer organisert liv. La oss ta deg med på en reise der orden og effektivitet styrer hverdagen din!

Historien vår begynte med en enkel visjon: å gjøre livet lettere, mer effektivt og mer systematisk for våre kunder i Norge. Vi vet at du har viktigere ting å bruke tiden din på enn å lete etter nøklene dine eller granske kofferten din i desperat jakt etter den bortgjemte sokken. Derfor har vi håndplukket et utvalg av smarte produkter som vil forvandle hverdagen din.

Vi brenner for å skape et ryddigere hjem og liv, uansett om du er på farten eller nyter en rolig kveld hjemme. Vårt mål er å bidra til å forenkle og effektivisere hverdagen din ved å tilby bærekraftige smarte og innovative løsninger av høy kvalitet. Med våre produkter blir kaoset historie, og orden og harmoni vil bli din nye beste venn. Og her er det beste: Vi tester personlig alle produktene før vi setter dem til salgs i butikken vår. Hver eneste en av dem må bestå vår strengeste kvalitetskontroll.

Vi bryr oss om dine behov: Alltid tilgjengelig når du trenger oss!

Vi er dine rådgivere og støttespillere når det kommer til organisasjon og effektivitet. Vårt dedikerte team, står alltid klart til å gi deg råd, veiledning og support, enten du trenger hjelp til å velge det perfekte organisatoriske systemet eller har spørsmål om hvordan du kan få mest mulig ut av våre produkter.

Bli med oss på denne reisen, der fokuset er på deg og dine behov. La oss hjelpe deg med å gjenvinne kontrollen over hverdagen og skape et mer oversiktlig og ordnet liv. Ta en titt rundt i butikken vår og oppdag vårt nøye utvalgte sortiment.

Velkommen til vår verden av smarte og miljøvennlige innovative løsninger. Vi gleder oss til å være en del av reisen din mot et mer organisert og strukturert liv!

 • Rask levering

  Lynrask frakt fra vårt lager i Norge uten toll eller skjulte avgifter. Sporing hele veien!

 • Sikker betaling

  Vi tilbyr kjente norske betalingsmetoder. Velg mellom Vipps, Klarna eller kortbetaling!

 • Fri frakt over 699kr

  Handler du hos oss for mer enn 699kr, spanderer vi frakten. Utforsk vår produktkatalog i dag!

 • 30 dagers åpent kjøp

  Ikke fornøyd med varen du har kjøpt? Returner den innen 30 dager og få pengene tilbake!

 • Rabatt på første kjøp

  Abonner på vårt nyhetsbrev i dag og få 10% rabatt på ditt første kjøp hos Wise or Twice!

Du kan også ta kontakt med oss via kontaktskjemaet under!

Wise or Twice DA

Organisasjonsnummer: 929 838 114 MVA

Kontakt: support@wiseortwice.no