Velkommen til vår reisekampanje! ✈️

Nå kan du sikre deg alle våre reiseprodukter med 20% rabatt!

Kampanjen varer fram til 30.4.2024.

Hold deg oppdatert og få mest mulig ut av din handleopplevelse med vårt eksklusive nyhetsbrev. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev blir du en del av vår spesielle kundekrets som får tilgang til førsteklasses fordeler.

Nyt fordelen av å være blant de første som hører om våre ferske kolleksjoner og produktlanseringer. Motta unike rabattkoder som belønning for din lojalitet, samt spesielle tilbud som blir skreddersydd for deg. Vårt nyhetsbrev gir deg også innsikt i vårt stadig voksende sortiment, slik at du alltid holder deg oppdatert på våre nyeste produkter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag og motta en eksklusiv 10% velkomstrabatt på din første bestilling hos Wise or Twice!

I tillegg får alle som har meldt seg på vårt nyhetsbrev mulighet til å vinne et gavekort til en verdi av 500kr hver måned. Alle som er påmeldt nyhetsbrevet er automatisk med i trekningen.

Månedlig trekning - regler og tidsfrister for utdeling av gavekort

Vinneren trekkes tilfeldig hver 25. i måneden, og blir kontaktet direkte via e-post. For å kunne sende gavekortet, må vi motta et svar fra den som har vunnet. Dette for å sikre at e-postadressen i vårt system er riktig og tilhører en reell person. Om vinneren ikke svarer innen 14 dager vil vi trekke en ny vinner og den opprinnelige vinneren vil ikke lenger ha krav på premien.

Et digitalt gavekort sendes innen 72 timer etter vinneren har bekreftet sin e-postadresse med å svare på vår e-post. Gavekortet kan brukes for kjøp av alle produkter i nettbutikken, og er gyldig i 2 år fra utstedelsesdato.

---

Dette er bare begynnelsen – bli med på vår reise av spennende tilbud og nyheter som vil regelmessig dukke opp i innboksen din. Fantastiske rabatter, tilbud og spesielle handleopplevelser venter på deg!