Betaling

Vi er helt klare over at ulike mennesker har ulike preferanser når det kommer til betaling, og derfor er det viktig for oss å kunne tilby et mangfoldig spekter av betalingsalternativer til våre kunder. Vi ønsker å gjøre det enkelt og praktisk for deg å fullføre kjøpet ditt, uten unødvendige hindringer eller begrensninger. 

Uansett om du foretrekker tradisjonelle betalingsmetoder som kredittkort eller debetkort, eller om du foretrekker å bruke moderne digitale betalingsløsninger, har vi deg dekket.

Vi tilbyr følgende betalingsmetoder på Wise or Twice:

Vipps

Betal enkelt og sikkert med Vipps. Med Vipps kan du fullføre kjøpet med bare noen få tastetrykk, og du trenger ikke å dele kortinformasjonen din. Betalingen blir trukket fra den bankkontoen som du har koblet sammen med din Vipps-konto. En rask og smidig betalingsmetode for deg som foretrekker å bruke Vipps mobilapp!

Klarna - Betal nå eller senere

Med Klarna gir vi deg fleksibiliteten til å velge når du ønsker å betale. Du kan enten velge å betale umiddelbart ved utsjekking, du kan utsette betalingen med 30 dager eller dele opp beløpet i flere mindre betalinger. Gjennom innlogging i Klarna hentes automatisk relevante personopplysninger, og kredittsjekk kan utføres ved behov, spesielt når du bestemmer deg for å dele opp beløpet i flere betalinger. 

For mer informasjon om Klarna som betalingsmetode, ta en titt på Klarna sine kundeservice-sider her.

Kortbetaling med Visa og Mastercard

Du kan også betale enkelt med ditt Visa eller Mastercard. Din korttransaksjon er sikret hos oss, og betalingen blir behandlet på en pålitelig og kryptert måte gjennom det valgte kortet ved utsjekking.

Dersom du har ytterligere spørsmål, anbefaler vi deg å besøke vår seksjon med ofte stilte spørsmål. Fant du ikke svaret på det du lurte på? Ta kontakt med oss via chat eller på support@wiseortwice.no, og vi vil svare deg så raskt som mulig!