Nøkkelen til en organisert garderobe

Garderobeskuffene blir ofte et lager for klær som skulle ha vært fjernet for lenge siden, enten fordi de ikke passer, er ødelagte eller fordi vi rett å slett har mistet interessen. Men det trenger ikke å være slik! Med noen få enkle grep kan vi gjøre disse skuffene til eksempler på god organisering. I dagens innlegg skal vi se på hvordan kurver og skuffedelere kan være nøkkelen til en ryddig garderobe, og vi starter med skuffene. Vi skal ta for oss skuffene i dag, men prinsippene vil være nokså like for organisering av garderobeskapet!

Kurver

Kurver er fantastiske for å holde skuffene organiserte. De kommer i alle former og størrelser, noe som gjør dem ideelle for å sortere og oppbevare alle dine klesplagg. Ved å bruke kurver kan du enkelt gruppere sammenhørende klær og holde dem adskilt fra resten. Slik blir det enkelt å finne det du trenger, og sokkene dine forsvinner ikke.

Skuffedelere

Skuffedelere er en annen genial løsning for å maksimere skuffenes potensiale. De lar deg tilpasse utformingen i skuffene dine og skape dedikerte seksjoner i akkurat den størrelsen du ønsker. Enten det er t-skjorter, sokker eller gensere, gir skuffedelere deg muligheten til å designe en skuffe som reflekterer dine spesifikke behov.

Justerbar skuffedeler

Oppbevaringskurver

Bokser til oppbevaring

Slik rydder du i skuffene – enkel guide for alle!

 1. Tøm og vask skuffene: Start med å tømme alt fra skuffene dine. Her skal både klærne og alt som ikke hører hjemme i skuffene tas ut. Når skuffene er tomme, bruk en mikrofiberklut og et mildt vaskemiddel for å vaske innsiden. Dette vil fjerne støv og eventuelle flekker, og etterlate en frisk duft i skuffene.

 2. Sorter klærne dine: Nå er det tid for å sortere! Lag to hauger: en for klær du bruker regelmessig og en for klær du sjeldent bruker. Klær som du ikke vil ha lenger må selges, doneres eller kastes! Vi ønsker selvfølgelig ikke at noe skal kastes, men om det ikke er håp for gjenbruk, så kan det være siste utvei. Vi minner om at nupper kan enkelt fjernes med en elektrisk nuppefjerner.

 3. Finn passende oppbevaring for klærne: For klærne du beholder, finn organisatoriske verktøy som hjelper deg med å holde orden. Bruk skuffedelere for å skille undertøy fra sokker, eller bruk bokser for å samle belter og tilbehør. Rull t-skjorter og legg dem i skuffene vertikalt for å spare plass og slik at du ser alle plaggene dine på en gang.

 4. Sett klærne på plass: Når du har organisert klærne, er det på tide å sette dem tilbake i skuffene. Plasser de klærne du bruker oftest i de øverste skuffene for enkel tilgang. Bruk bokser og skuffedelere til å holde alt på plass og for å unngå at skuffene blir rotete igjen.

 5. Hold det ryddig: For å opprettholde orden, gjør det til en vane å legge klær tilbake på riktig plass. Dette vil hjelpe deg å holde skuffene organiserte og gjøre det enklere å finne det du trenger.

   Justerbar skuffedeler

   Oppbevaringskurver

   Bokser til oppbevaring

    Fordelene med organiserte skuffer

   Organiserte skuffer sparer deg ikke bare tid når du leter etter noe, men de kan også bidra til å redusere stress. Når hver gjenstand har sin plass, blir det enklere å holde oversikt og opprettholde orden. Dette prinsippet gjelder ikke bare for garderoben, men for hele huset. Dette kan ha en positiv effekt på din mentale velvære og gi deg mer tid og energi til å fokusere på det som virkelig betyr noe.

   Orden i rotet – din hjelper i hjemmets organisering

   Med disse tipsene har vi tatt et stort skritt mot å mestre kunsten i å gjøre skuffene våre organiserte og funksjonelle. Men husk, orden i kaoset stopper ikke ved garderoben. I vårt neste innlegg vil vi utforske hjertet av hjemmet – kjøkkenet! Vi skal dykke ned i de teknikkene vi har for å organisere kjøkkenskapene, slik at du kan finne glede i å ta frem matvarene, akkurat som gleden du vil finne ved å åpne dine ryddige skuffer nå.

   Til da, fortsett å sortere, organisere og nyte livet. Lykke til og vi sees! :)

   Tilbake til bloggen

   Legg igjen en kommentar

   Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.